Избор на офис според Фън Шуй

Какъв трябва да бъде идеалният офис според фън шуй?  В случай, че ви предстои търсенето на нов офис, то защо да не го съобразите спрямо препоръките на китайското учение за привличане на положителна енергия?
Според фън шуй във fengshuibg.com от най-голямо значение за просперитета на един офис е кабинетът на ръководителя. Ето защо днес ще поговорим именно за него.
Ако работите на компютър, то е задължително зад гърба ви да има стена. По този начин се чувствате защитени и работата е по-добра. От бюрото си трябва да виждате входната врата. Тази пряка видимост ви дава възможност да видите всеки влизащ в офиса.
фън шуй от fengshuibg.com
Бюрото в никакъв случай не бива да бъде разположено на потока врата-прозорец. Разбира се, прозорците са задължително според фън шуй. Те дават възможност за влизане на много светлина, което е задължително според китайското учение. Задължително е да запомните, че всеки ден трябва да проветрявате офиса, тъй като по този начин влиза положителна енергия заедно с чистия въздух.
Има още много фън шуй съвети, които ще ви помогнат да подредите работното си място по благоприятен начин. Но за да бъдете сигурни, че именно тази подредба е подходяща за вас, трябва да знаете кое е вашето Гуа число. Изчисляването му става лесно, като следвате само няколко правила и то с рождената ви дата. Бихте могли да научите много за правилата за изчисляване на Гуа числото ви за определяне на благоприятните за вас посоки, благодарение на наличието на уеб сайт на фън шуй тематика. Това е мястото, където ще откриете много полезна информация за китайското учение, както и ще научите какво можете да очаквате от услугите на фън шуй консултант, на когото можете да поверите изцяло подредбата на вашия офис.